Data
06 de June de 2018

Els sindicats desconvoquen huit dies la vaga del tramvia en València a l’obrir-se una nova via de negociació

L’última reunió entre la Direcció i el Comité de Vaga acosta postures i elimina les aturades del 7 al 14 de juny

Els representants dels treballadors asseguren que “es pot continuar amb les negociacions que possibiliten una solució al conflicte”

La Direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el Comité de Vaga del col·lectiu de conducció de les línies tramviàries de València, en el transcurs de les negociacions per a superar el conflicte laboral plantejat pels maquinistes del tramvia, han acostat postures en l’última reunió, la qual cosa ha possibilitat que els sindicats desconvoquen les aturades durant huit dies.
 
Segons es constata en la desconvocatòria depositada en el registre general de FGV, el Comité de Vaga assegura que “es pot continuar amb les negociacions que possibiliten una solució al conflicte”, pel que han decidit la citada desconvocatòria parcial de les aturades a partir de matí dia 7 i fins al dia 14 del present mes.
 
En este període de temps, representants dels sindicats (SIF, UGT, CC.OO., SCF, CGT i SF-IV) i tècnics de l’empresa prosseguiran les negociacions a fi d’aconseguir adequar els gràfics a les necessitats i plantejaments d’ambdós parts.
 
Esta és la tercera desconvocatòria parcial d’una vaga que porta més d’un any en vigor. La primera interrupció de les aturades va ser del 10 al 20 d’abril. La segona va ser una ampliació, ja que es va produir del 21 d’abril al 4 de maig, per a possibilitar així la continuïtat de les negociacions que, finalment, no van fructificar en un acord definitiu. La tercera és la present, del 7 a 14 de juny.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...