Data
06 de June de 2018

Els sindicats desconvoquen huit dies la vaga del tramvia en València a l’obrir-se una nova via de negociació

L’última reunió entre la Direcció i el Comité de Vaga acosta postures i elimina les aturades del 7 al 14 de juny

Els representants dels treballadors asseguren que “es pot continuar amb les negociacions que possibiliten una solució al conflicte”

La Direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el Comité de Vaga del col·lectiu de conducció de les línies tramviàries de València, en el transcurs de les negociacions per a superar el conflicte laboral plantejat pels maquinistes del tramvia, han acostat postures en l’última reunió, la qual cosa ha possibilitat que els sindicats desconvoquen les aturades durant huit dies.
 
Segons es constata en la desconvocatòria depositada en el registre general de FGV, el Comité de Vaga assegura que “es pot continuar amb les negociacions que possibiliten una solució al conflicte”, pel que han decidit la citada desconvocatòria parcial de les aturades a partir de matí dia 7 i fins al dia 14 del present mes.
 
En este període de temps, representants dels sindicats (SIF, UGT, CC.OO., SCF, CGT i SF-IV) i tècnics de l’empresa prosseguiran les negociacions a fi d’aconseguir adequar els gràfics a les necessitats i plantejaments d’ambdós parts.
 
Esta és la tercera desconvocatòria parcial d’una vaga que porta més d’un any en vigor. La primera interrupció de les aturades va ser del 10 al 20 d’abril. La segona va ser una ampliació, ja que es va produir del 21 d’abril al 4 de maig, per a possibilitar així la continuïtat de les negociacions que, finalment, no van fructificar en un acord definitiu. La tercera és la present, del 7 a 14 de juny.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...