Data
27 de November de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reduïx el temps d’espera del pas a nivell del TRAM d’Alacant a Benidorm de l’avinguda de Beniardà

Les noves condicions de pas s’aplicaran a partir d’esta mateixa setmana

Amb esta actuació s’aconseguix agilitzar el pas de vehicles per este punt

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reduirà el temps d’espera del pas a nivell de l’avinguda de Beniardà a Benidorm, pertanyent a la Línia  9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Esta mesura s’ha anunciat en una reunió que s’ha celebrat entre representants de l’empresa pública i del govern municipal de Benidorm, en l’ajuntament d’esta localitat.
  
Des de FGV s’han pres ja les primeres mesures operatives i tècniques des del propi Lloc de Comandament del TRAM d’Alacant, encaminades a reduir el temps d’espera actual. Estes actuacions de millora s’aplicaran des d’esta mateixa setmana.

Posteriorment, amb la posada en servici del nou enclavatge de l’Alfas del Pi, prevista per al mes de gener de 2020, s’automatitzarà el procés i serà el propi sistema del Control de Tràfic Centralitzat (CTC) el que de forma automàtica minimitze el temps de tancament del pas a nivell, situiado en l’avinguda de Beniardá.

Amb esta actuació, se soluciona la situació que ha provocat l’increment de trens en circulació per este punt, com a conseqüència de l’obertura, al juliol de 2018, del nou baixador de Benidorm Intermodal, ja que alguns trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzen trajecte en estes instal·lacions.

Com a conseqüència d’eixe increment de freqüències de circulació, s’ha augmentat el nombre de trens que circulen pel pas a nivell que es troba en el dit tram.

Des de FGV s’ha fet una anàlisi de la situació,  en el que s’ha conclòs que s’havien de prendre  mesures operatives per a minimitzar el temps d’espera dels vehicles en este punt.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...