Data
27 de November de 2019

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reduïx el temps d’espera del pas a nivell del TRAM d’Alacant a Benidorm de l’avinguda de Beniardà

Les noves condicions de pas s’aplicaran a partir d’esta mateixa setmana

Amb esta actuació s’aconseguix agilitzar el pas de vehicles per este punt

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reduirà el temps d’espera del pas a nivell de l’avinguda de Beniardà a Benidorm, pertanyent a la Línia  9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Esta mesura s’ha anunciat en una reunió que s’ha celebrat entre representants de l’empresa pública i del govern municipal de Benidorm, en l’ajuntament d’esta localitat.
  
Des de FGV s’han pres ja les primeres mesures operatives i tècniques des del propi Lloc de Comandament del TRAM d’Alacant, encaminades a reduir el temps d’espera actual. Estes actuacions de millora s’aplicaran des d’esta mateixa setmana.

Posteriorment, amb la posada en servici del nou enclavatge de l’Alfas del Pi, prevista per al mes de gener de 2020, s’automatitzarà el procés i serà el propi sistema del Control de Tràfic Centralitzat (CTC) el que de forma automàtica minimitze el temps de tancament del pas a nivell, situiado en l’avinguda de Beniardá.

Amb esta actuació, se soluciona la situació que ha provocat l’increment de trens en circulació per este punt, com a conseqüència de l’obertura, al juliol de 2018, del nou baixador de Benidorm Intermodal, ja que alguns trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzen trajecte en estes instal·lacions.

Com a conseqüència d’eixe increment de freqüències de circulació, s’ha augmentat el nombre de trens que circulen pel pas a nivell que es troba en el dit tram.

Des de FGV s’ha fet una anàlisi de la situació,  en el que s’ha conclòs que s’havien de prendre  mesures operatives per a minimitzar el temps d’espera dels vehicles en este punt.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...