Data
04 de September de 2017

FGV comença aquest dilluns treballs de manteniment entre els tallers Machado i l’estació d’Alboraia-Palmaret

Les actuacions previstes es realitzaran a la nit pel que no afecten la circulació dels trens de les Línies 3 i 9 en aquest tram

Des de les 22.30 hores fins a la finalització del servei els trens utilitzaran l’andana de via 1 de l’estació afectada

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) iniciarà la nit d’aquest dilluns treballs de manteniment de via en el tram comprés entre els tallers Machado i l’estació d’Alboraia-Plamaret, pertanyent a la Línia 3 i 9 de Metrovalencia.

Les actuacions previstes no afectaran la circulació de manera directa però obliguen a deixar fora de servei, des de les 22.30 hores, una de les andanes de l’estació d’Alboraia-Plamaret, per la qual cosa els trens realitzaran parada en l’andana de la via 1.

Una vegada finalitzen aquests treballs, FGV continuarà en el tram comprés fins a l’estació d’Alboraia-Peris Aragó també pertanyent a les Línies 3 i 9 de Metrovalencia.

Aquests treballs formen part dels que FGV executa en la xarxa de Metrovalencia des de la seua àrea tècnica, i a través del departament de manteniment d’instal·lacions fixes, i inclouen dins del Pla de Manteniment de Via treballs sobre la infraestructura de via i accions de bat i amolado de carril, a les quals destina uns 500.000 euros anuals. Al seu torn l’empresa compta amb un contracte de suport al manteniment de via de les línies de metro, que està dotat amb 300.000 euros anuals.

El Pla de Manteniment de Via de FGV determina les freqüències en les inspeccions que es realitzen a la via i als aparells de via, obtenint uns índexs de qualitat i unes qualificacions en funció del seu estat que determinen la planificació de les accions de conservació i manteniment del sistema.

Les intervencions programades milloren les condicions de confort per als usuaris i allarguen el temps d’utilització de la infraestructura i la seua fiabilitat, al mateix temps que perllonguen la vida útil dels trens i redueixen el consum d’energia.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...