Data
04 de September de 2017

FGV comença aquest dilluns treballs de manteniment entre els tallers Machado i l’estació d’Alboraia-Palmaret

Les actuacions previstes es realitzaran a la nit pel que no afecten la circulació dels trens de les Línies 3 i 9 en aquest tram

Des de les 22.30 hores fins a la finalització del servei els trens utilitzaran l’andana de via 1 de l’estació afectada

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) iniciarà la nit d’aquest dilluns treballs de manteniment de via en el tram comprés entre els tallers Machado i l’estació d’Alboraia-Plamaret, pertanyent a la Línia 3 i 9 de Metrovalencia.

Les actuacions previstes no afectaran la circulació de manera directa però obliguen a deixar fora de servei, des de les 22.30 hores, una de les andanes de l’estació d’Alboraia-Plamaret, per la qual cosa els trens realitzaran parada en l’andana de la via 1.

Una vegada finalitzen aquests treballs, FGV continuarà en el tram comprés fins a l’estació d’Alboraia-Peris Aragó també pertanyent a les Línies 3 i 9 de Metrovalencia.

Aquests treballs formen part dels que FGV executa en la xarxa de Metrovalencia des de la seua àrea tècnica, i a través del departament de manteniment d’instal·lacions fixes, i inclouen dins del Pla de Manteniment de Via treballs sobre la infraestructura de via i accions de bat i amolado de carril, a les quals destina uns 500.000 euros anuals. Al seu torn l’empresa compta amb un contracte de suport al manteniment de via de les línies de metro, que està dotat amb 300.000 euros anuals.

El Pla de Manteniment de Via de FGV determina les freqüències en les inspeccions que es realitzen a la via i als aparells de via, obtenint uns índexs de qualitat i unes qualificacions en funció del seu estat que determinen la planificació de les accions de conservació i manteniment del sistema.

Les intervencions programades milloren les condicions de confort per als usuaris i allarguen el temps d’utilització de la infraestructura i la seua fiabilitat, al mateix temps que perllonguen la vida útil dels trens i redueixen el consum d’energia.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...