Data
02 de August de 2017

FGV completa la primera fase de les obres de renovació de l’estació de Benidorm del TRAM d’Alacant

L’edifici ja compta amb un nou accés al carrer Estació i es continua treballant per a completar les millores previstes

Aquesta actuació forma part del projecte conjunt que també afecta les instal•lacions de Teulada, Gata de Gorgos i Dénia amb un pressupost de 6,4 milions d’euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha completat una primera fase de les obres de renovació i millora de l’accessibilitat de l’edifici de l’estació de Benidorm del TRAM´d’Alacant. Amb aquesta primera fase s’ha obert un accés al carrer Estació i es tanca l’anterior punt de venda de bitllets, mentre es continua treballant en el condicionament del conjunt de les instal•lacions.

Aquesta actuació forma part del projecte de millora d’infraestructures, que també inclou les estacions de Teulada, Gata de Gorgos i Dénia, amb un pressupost conjunt de 6,4 milions d’euros. S’executen com a part del procés de modernització de la línia 9 que impulsa la Generalitat.

FGV va iniciar el passat mes de maig els treballs de rehabilitació de l’edifici de l’estació de Benidorm, que serveix de punt de connexió de les Línies 1 i 9 que enllacen amb Alacant i Dénia, respectivament.

Les actuacions de rehabilitació en aquest edifici afecten la fatxada exterior, així com en l’interior de l’edifici en les zones d’accés, vestíbul, gabinet de circulació, quart d’agents i zona de neteges. L’objectiu és aconseguir una renovació estètica i funcional, millorant en el seu conjunt l’accessibilitat dels clients a aquestes instal•lacions.

La rehabilitació de l’edifici i condicionament d’accessos compta amb un termini d’execució de tres mesos i permetrà millorar la imatge exterior, per mitjà d’un nou tancament de panells i sistema d’enllumenat. A més, està previst habilitar un pas més accessible per a persones de mobilitat reduïda, des de la via pública, a través d’una rampa amb una eixida d’emergència directa des de la zona d’andanes.

Les actuacions en aquesta línia continuen la programació anunciada per part de la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i permetran una vegada completades equiparar les condicions de seguretat, confortabilitat i qualitat del servici amb la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...