Data
02 de August de 2017

FGV completa la primera fase de les obres de renovació de l’estació de Benidorm del TRAM d’Alacant

L’edifici ja compta amb un nou accés al carrer Estació i es continua treballant per a completar les millores previstes

Aquesta actuació forma part del projecte conjunt que també afecta les instal•lacions de Teulada, Gata de Gorgos i Dénia amb un pressupost de 6,4 milions d’euros

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha completat una primera fase de les obres de renovació i millora de l’accessibilitat de l’edifici de l’estació de Benidorm del TRAM´d’Alacant. Amb aquesta primera fase s’ha obert un accés al carrer Estació i es tanca l’anterior punt de venda de bitllets, mentre es continua treballant en el condicionament del conjunt de les instal•lacions.

Aquesta actuació forma part del projecte de millora d’infraestructures, que també inclou les estacions de Teulada, Gata de Gorgos i Dénia, amb un pressupost conjunt de 6,4 milions d’euros. S’executen com a part del procés de modernització de la línia 9 que impulsa la Generalitat.

FGV va iniciar el passat mes de maig els treballs de rehabilitació de l’edifici de l’estació de Benidorm, que serveix de punt de connexió de les Línies 1 i 9 que enllacen amb Alacant i Dénia, respectivament.

Les actuacions de rehabilitació en aquest edifici afecten la fatxada exterior, així com en l’interior de l’edifici en les zones d’accés, vestíbul, gabinet de circulació, quart d’agents i zona de neteges. L’objectiu és aconseguir una renovació estètica i funcional, millorant en el seu conjunt l’accessibilitat dels clients a aquestes instal•lacions.

La rehabilitació de l’edifici i condicionament d’accessos compta amb un termini d’execució de tres mesos i permetrà millorar la imatge exterior, per mitjà d’un nou tancament de panells i sistema d’enllumenat. A més, està previst habilitar un pas més accessible per a persones de mobilitat reduïda, des de la via pública, a través d’una rampa amb una eixida d’emergència directa des de la zona d’andanes.

Les actuacions en aquesta línia continuen la programació anunciada per part de la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, i permetran una vegada completades equiparar les condicions de seguretat, confortabilitat i qualitat del servici amb la resta de la xarxa del TRAM d’Alacant.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...