Data
28 de August de 2017

FGV incorporarà 59 noves màquines de venda automàtica de títols a les estacions de Metrovalencia

El pressupost d’aquesta actuació ascendeix a quasi 900.000 euros i el termini d’execució és de 24 mesos

Dels nous equips 38 substituiran als més antics i 21 reforçaran el servici que compte actualment amb 250 dispositius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha adjudicat el contracte de subministrament i instal·lació de 59 noves màquines de venda automàtica de títols de transport en Metrovalencia per un valor inicial de 899.514 euros i un termini d’execució de 24 mesos, a partir de principis de 2018.

D’aquests equips 38 s’utilitzaran per a substituir als dispositius més antics i els 21 restants es destinaran a reforçar el servici. En l’actualitat, la xarxa de metro i tramvia posseeix 250 màquines expenedores de bitllets i bons.

Amb aquesta actuació es renova el parc de màquines automàtiques allargant la seua vida útil, atés que s’aprofitaran els components dels dispositius retirats com a estoc de reposició per al manteniment de les màquines actuals i, d’un altre, es millora el servici als clients, donat el nombre més gran d’aparells i de les seues millors prestacions.

En aquest sentit, cal destacar que les noves màquines permetran el pagament amb targeta de crèdit/dèbit amb xip amb i sense contacte, d’acord amb les noves tendències i amb menor cost de manteniment.

A més, el disseny dels dispositius facilitarà la compra de títols de transport a les persones de mobilitat reduïda que es desplacen en cadires de roda i comptaran amb navegació per veu per a facilitar la venda a persones invidents o amb deficiència visual, igual que les màquines actuals que ja compten amb aquesta possibilitat en funcionament.

Finalment, les noves terminals expendran suports de PVC, novetat ja que, les actuals, només ho fan en cartó.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...