Data
16 de June de 2018

FGV instal·larà nous equips de senyalització, energia i comunicacions en el baixador de l’Alfàs del Pi de la Línia 9 del TRAM d’Alacant

Esta actuació compta amb un pressupost de licitació de 1.456.696,53 euros i un termini d’execució de huit mesos
 
El nou enclavatge electrònic permetrà incrementar la regularitat i puntualitat del servici

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció del projecte i execució de les obres de senyalització, energia i comunicació del baixador de l’Alfàs del Pi, pertanyent a la Línia 9 del TRAM d’Alacant (Benidorm-Dénia).
 
El contracte compta amb un pressupost de licitació de 1.456.696,53 euros, IVA inclòs. El termini de presentació d’ofertes està obert fins al 26 de juny d’este mateix any. El termini d’execució d’estes obres és de huit mesos.
Esta actuació permetrà incorporar un enclavatge electrònic en este baixador amb la finalitat de millorar el servici actual. El nou equipament permetrà, una vegada en funcionament, augmentar la capacitat de circulació de la Línia 9 i reduir possibles retards.
 
Actualment, el baixador de l’Alfàs del Pi no disposa de cap sistema de senyalització ferroviària, per la qual cosa FGV considera necessari escometre esta actuació per a homogenizar este punt amb la resta de la Línia 9, que es troba en ple procés de modernització.
 
Estos treballs s’emmarquen dins de les inversions que està impulsant la Conselleria d’Habitagte, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador en el conjunt de la xarxa de FGV a Alacant.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...