Data
23 de November de 2017

FGV licita per 3,7 milions d’euros la neteja de les dependències i instal·lacions del TRAM d’Alacant

El nou contracte té un termini de quatre anys, amb possibilitat de dos pròrrogues anuals, i inclou millores en la freqüència del servici
 
El futur contracte inclou les 69 estacions i parades de les diferents línies d’Alacant, els tallers, les oficines i els quarts tècnics

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat, segons ha publicat el  Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la contractació dels servicis de neteja de les dependències i instal·lacions de l’empresa pública en la xarxa de TRAM d’Alacant per un període de quatre anys. L’import d’este contracte ascendix a 3.786.816 euros, IVA inclòs. A més, el document inclou dos possibles pròrrogues d’un any, la qual cosa elevaria el valor del contracte si es fera ús de les dites pròrrogues fins a 5,6 milions d’euros, també amb l’IVA inclòs.
 
El servici adjudicat inclou la neteja de les 69 estacions i parades de les diferents línies de tramvia, tren-TRAM i tren convencional, així com els tallers, les oficines i els quarts tècnics.
 
A través d’estos treballs es garantix que les instal·lacions i dependències de treball i de pas de viatgers estiguen en les condicions necessàries per a complir amb els objectius que establix la Norma de Qualitat Europea UNE-EN 13816 d’Aenor en el seu apartat de confort, i que regixen totes les línies elèctriques del TRAM d’Alacant.
 
El contracte s’ha dividit en dos apartats, el primer afecta el servici de neteja ordinari, el preventiu i el correctiu, i el segon a l’extraordinari, que inclou els servicis no inclosos en el primer apartat, com per exemple necessitats per incidents de causa major, com una riuada, el rodatge d’un anunci o pel·lícula, etcètera.
 
Respecte del contracte anterior de neteja del TRAM d’Alacant, esta adjudicació comptarà amb distintes millores, com l’increment de la freqüència de la neteja.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...