Data
28 de December de 2018

FGV obri de nou al públic l’ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant

L’empresa pública ha completat de manera definitiva els treballs d’instal·lació de l’estructura i cabina del nou equipament
 
Amb el nou ascensor els usuaris de mobilitat reduïda ja poden accedir a l’interior d’esta estació 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha obert al públic l’ascensor de l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant, una vegada ha completats els treballs de la instal·lació de l’estructura i la cabina d’este nou equipament.

Amb el nou ascensor els usuaris ja poden accedir al vestíbuls i andana d’esta estació que servix com a punt d’orige i destinació de les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant i concentra el nombre més gran d’usuaris de la xarxa de FGV a Alacant.
 
L’ascensor d’esta estació es trobava fora de servei des del passat mes de juliol, davant de la necessitat de canviar l’estructura i la cabina. FGV va prendre la decisió d’iniciar per procediment d’emergència, el procés de contractació per a la fabricació d’un nou elevador, i dels treballs de desmuntatge i instal·lació de la nova estructura.
 
FGV reitera les disculpes per les molèsties que haja pogut ocasionar esta incidència i recorda a tots els viatgers de mobilitat reduïda, que tenen la possibilitat de sol·licitar un servei alternatiu per al trasllat a l’estació contigua, en cas d’avaria d’un ascensor o incidència en la circulació de caràcter prolongat.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...