Data
16 de April de 2017

FGV realitza treballs de reparació i manteniment en les parades de la Línia 4 del tramvia de Metrovalencia

Està previst millorar les condicions d’11 parades en el tram que unix Vicente Zaragozá amb el carrer Florista
 
Estes actuacions formen part de les obres previstes per a garantir la conservació de les instal·lacions de la xarxa en València i la seua àrea metropolitana 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està realitzant treballs de reparació i manteniment de les parades de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), en el tram comprés entre Vicente Zaragozá i Florista.
 
En les 11 parades sobre les quals s’ha començat a actuar, es van a canviar els elements deteriorats com a marcs, posteriors, seients i suports de plans. Al mateix temps es van a netejar i pintar els diversos elements d’estes marquesines per a aconseguir que milloren el seu aspecte i disposen de tots els elements informatius que amb el temps s’han anat espatlant.  
 
Una vegada finalitzats estos treballs, FGV continuarà amb la reparació i neteja de la resta de parades de les línies del tramvia de Metrovalencia que en la Línia 4 (Doctor Lluch-Mas del Rosari compta amb més de 30 punts de  accés i altres 8 de les línies 6 i 8.
 
Estes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza FGV amb la finalitat de garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.
 
D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions de distinta índole, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.
 
Les dependències objecte de l’actuació són les 36 estacions de metro en superfície i 24 baixadors, que comprén el propi edifici de les estacions i altres dependències exemptes destinades a locals tècnics o magatzem, andanes i els seus accessos, mobiliari urbà, tanques i tots els elements arquitectònics, urbanístics, aparcaments i jardins propietat de FGV.
 
A més s’inclouen les 35 estacions subterrànies, en tots els seus elements estructurals i arquitectònics que constituïxen els accessos des de superfície, vestíbuls, andanes, quarts tècnics o destinats a personal, sense incloure les vies ni els túnels.
 
Finalment, el pla també afecta els denominats edificis tècnics -els destinats a contindre instal·lacions de subestacions elèctriques o enclavatges ferroviaris o tramviaris-, així com els seus recintes i accés; als immobles administratius i de servici, als tallers i cotxeres en València Sud, Machado, Tarongers, a l’antiga estació de Palmaret i als antics tallers de Torrent.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...