Data
27 de June de 2020

FGV realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes de València Sud

L’empresa pública destinarà a estes dos actuacions més d’un milió d’euros

S’ampliaran les dependències del servici dedicat a la conservació de les instal·lacions de la xarxa i la coberta del taller d’unitats

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes, situats en la seu de València Sud i integrats en la xarxa de Metrovalencia.

Estes actuacions permetran ampliar un dels edificis dedicat al  manteniment d’instal·lacions fixes de la xarxa de Metrovalencia, ampliant l’existent i integrant les oficines d’alguns dels servicis d’esta unitat.

Amb esta reforma la planta baixa es destinarà a vestuaris i per a tallers tant dels servicis de Vies com de Comunicacions. El pressupost d’estes obres ja adjudicades a l’empresa Vareser 96, S.L. ascendixen a 856.684,40 euros, IVA inclòs.

En el cas dels tallers, FGV ha licitat la reparació de la coberta d’este edifique dedicat als trens en circulació en les Línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia. La licitació compta amb un pressupost inicial de 422.136,25 euros, IVA inclòs.

Actualment els tallers de València Sud, en servici des de mitjans dels anys 90, presenten greus problemes quant al drenatge d’aigua en la coberta pel que es fa necessari una actuació de reparació de les deficiències trobades.

L’objecte de la present execució d’obra consistix a reparar els desperfectes, així com adaptar alguns dels seus elements a la normativa vigent.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...