Data
27 de June de 2020

FGV realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes de València Sud

L’empresa pública destinarà a estes dos actuacions més d’un milió d’euros

S’ampliaran les dependències del servici dedicat a la conservació de les instal·lacions de la xarxa i la coberta del taller d’unitats

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) realitzarà obres de millora en els edificis de tallers i instal·lacions fixes, situats en la seu de València Sud i integrats en la xarxa de Metrovalencia.

Estes actuacions permetran ampliar un dels edificis dedicat al  manteniment d’instal·lacions fixes de la xarxa de Metrovalencia, ampliant l’existent i integrant les oficines d’alguns dels servicis d’esta unitat.

Amb esta reforma la planta baixa es destinarà a vestuaris i per a tallers tant dels servicis de Vies com de Comunicacions. El pressupost d’estes obres ja adjudicades a l’empresa Vareser 96, S.L. ascendixen a 856.684,40 euros, IVA inclòs.

En el cas dels tallers, FGV ha licitat la reparació de la coberta d’este edifique dedicat als trens en circulació en les Línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia. La licitació compta amb un pressupost inicial de 422.136,25 euros, IVA inclòs.

Actualment els tallers de València Sud, en servici des de mitjans dels anys 90, presenten greus problemes quant al drenatge d’aigua en la coberta pel que es fa necessari una actuació de reparació de les deficiències trobades.

L’objecte de la present execució d’obra consistix a reparar els desperfectes, així com adaptar alguns dels seus elements a la normativa vigent.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...