Data
20 de August de 2019

La Generalitat adquirirà validadores portàtils per a agilitzar el control d’accés a Metrovalencia en esdeveniments multitudinaris

Facilitaran el pas en estacions de superfície en dies com la nit de Sant Joan, les paelles universitàries o el carnestoltes de Rafelbunyol

FGV comprarà deu terminals que es muntaran i desmuntaran en determinades hores i instal·lacions segons les necessitats

La Generalitat adquirirà validadores portàtils per a facilitar i agilitzar els controls d’accés en estacions de superfície de Metrovalencia en esdeveniments multitudinaris i puntuals, com poden ser la nit de Sant Joan, els carnestoltes de Rafelbunyol i Museros, les paelles universitàries de Seminari, etcètera.

Amb estos dispositius es pretén evitar les aglomeracions puntuals d’entrada o eixida de Metrovalencia que en certes franges horàries es produïxen en determinades jornades en què els usuaris es concentren per a desplaçar-se cap a o des d’un mateix lloc de la xarxa.

Per a això, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) invertirà 32.670 euros, IVA inclòs, en la compra de deu terminals portàtils que ampliaran en un moment donat la línia de validació en les estacions de superfície, agilitzant el pas dels usuaris que ja disposen de títol de transport fins a les andanes.

Validadores per al tramvia

FGV, a més, adquirirà 30 validadores fixes per a instal·lar en els extrems de les andanes de les línies tramviàries de Metrovalencia per a major comoditat dels seus usuaris, que no hauran de desplaçar-se fins al centre dels mateixos per a validar el seu títol de transport.

Amb una inversió de 36.300 euros, IVA inclòs, els nous dispositius serviran per a completar el procés d’adaptació a la targeta portamonedes TuiN, en la que cal validar d’entrada i eixida en el metrO i només d’entrada en el tramvia.

En l’actualitat,  Metrovalencia compta amb 791 validadores, 289 en superfície  i 502 en subterrani, distribuïdes per les 138 estacions existents en la xarxa de la província de València.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...