Data
06 de April de 2023

La Generalitat oferirà servei nocturn quatre dies consecutius en Metrovalencia des del Dijous Sant fins al Diumenge de Resurrecció

  • La coincidència de vespra de festiu, divendres, dissabte i de nou vespra de festiu possibilitarà circulacions extraordinàries concatenades
  • Els metros i tramvies entre València i l’àrea metropolitana circularan fins prop de les 3 de la matinada els principals dies de Setmana Santa

La Generalitat ha programat, durant els principals dies de Setmana Santa, serveis nocturns en Metrovalencia quatre jornades consecutives, des de Dijous Sant, vespra de festiu del Divendres Sant, fins a Diumenge de Resurrecció, vespra de festiu del Dilluns de Pasqua, per a facilitar la mobilitat sostenible durant els pròxims dies festius.

Amb el servei denominat ‘A la Lluna de Metrovalencia’ circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts, mentre que en els trams Primat Reig-Dr. Lluch i Marítim-Canyamelar la freqüència és de 20 minuts.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minuts.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web www.metrovalencia.es i en l’app *oficiala, sí com en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46.

 

Notícies relacionades

18 - 03 - 2024

Els metros i tramvies de Metrovalencia recorreran en els principals dies de Falles 700.000 km, l’equivalent a 17,3 vegades la volta al món

FGV posa en circulació 2.358 servicis especials i 9.517 ordinaris els dies 15, 16, 17, 18, 19 i matinada del...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...