Data
15 de November de 2017

La sala Lametro de l’estació de Colón acull part de la III Biennal de les Arts de València

El recinte cultural de Metrovalencia exposarà del 15 de novembre al 10 de desembre obres de 18 artistes
 
L’esdeveniment multidisciplinari ha destinat a FGV pintura abstracta i geomètrica, així com algunes instal·lacions

Exposició en la sala lametro de la 3ª Biennal de les Arts de València

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull des del 15 de novembre fins al 10 de desembre part de la III Biennal de les Arts de València organitzada per Ciutat Vella Oberta, un esdeveniment sense ànim de lucre que pretén dinamitzar el panorama artístic d’este districte.
 
La biennal multidisciplinària, que s’erigix en un espai obert de reflexió i intercanvi, pretén que els veïns, visitants i turistes puguen disfrutar del treball d’artistes reconeguts i emergents que obriran les portes dels seus tallers, espais expositius i museus del centre històric.
 
Un total de 25 punts expositius permetran contemplar els treballs realitzats, entre els tallers dels propis artistes i recintes culturals de primer orde, com l’IVAM, Centre del Carme, la Galeria El Tossal, la Fundació Bancaixa, el Museu de Belles Arts o la pròpia sala Lametro. En el cas concret de la instal·lació de Metrovalencia, s’ha destinat pintura abstracta i geomètrica, així com algunes instal·lacions.
 
Un total de 18 artistes exposaran les seues obres en Lametro, en concret Marisa Navarro, Marlen Ramos, Ángela Márquez, Martín Piolatti, Beatriz Carbonell, María Claudia Molina, Álvaro Aroca, Mireia Ávila, Leiza Grimber, Alberto López, Lluïa Zalbidea, Sonia Cabella, Miguel Hernández, Isabel Planells, Eduardo Serrano, Fernando Martínez, Abel Fernández i Ana Roig.
 
L’horari d’obertura de la sala Lametro serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores del dia 15 fins al 19, la qual cosa inclou este cap de setmana.  A partir del dia 20 i fins al 7 de desembre, l’horari serà el mateix però només per als dies laborables. La resta de dissabtes fins al dia 9 s’obrirà d’11 a 14 hores i els festius (6 i 8 de desembre) estarà tancada la sala.
 

Notícies relacionades

23 - 04 - 2024

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’

Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...