Data
01 de October de 2018

La targeta TuiN Jove aconseguix els 10.000 abonats i es convertix en el títol personalitzat més utilitzat en Metrovalencia

Este títol va entrar en funcionament el passat 24 d’abril i permet aplicar un descompte del 15% sobre la targeta moneder ordinari

Gent Major aglutina a 8.624 usuaris, la TuiN Mensual a 5.184 i la Targeta Mobilitat a 2.118 clients 

La nova targeta TuiN Jove de Metrovalencia, dirigida a usuaris de fins a 30 anys i que permet obtindre un descompte d’un 15% sobre la targeta moneder, ha aconseguit els 10.000 abonats des de la seua posada en funcionament el passat 24 d’abril.

Este nou títol de transport, impulsat per la Conselleria d’Habitage, Obres Públiques i Vertebració del Territori que dirigix María José Salvador, es suma a l’oferta de títols que oferix Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) per a afavorir l’ús del transport públic, entre col·lectius com majors, persones amb discapacitat, famílies nombroses o xiquets que poden accedir de manera gratuïta fins als 10 anys.
 
Amb l’increment registart al mes de setembre, la TuiN Jove s’ha convertit en el títol de transport personalitzat més utilitzat pels usuaris de Metrovalencia, desplaçant al segon lloc al Gent Major, fins al moment líder de la dita classificació amb 8.624 abonats.
 
Per darrere es troba la TuiN mensual, que aglutina a 5.184 abonats i després la Targeta Mobilitat, adquirida per 2.118 usuaris. A partir d’ací, se situarien la quasi vintena de convenis subscrits entre FGV i distints ajuntaments o col·legis de la província de València perquè els seus estudiants, pensionistes o jubilats obtinguen descomptes en els seus viatges per la xarxa de Metrovalencia. 
 
La TuiN Jove de Metrovalencia és una targeta personalitzada que, amb un cost inicial de 4 euros per a l’adquisició del suport, permet aplicar l’esmentada bonificació del 15% sobre la targeta moneder TuiN en el moment de càrrega. 
 
Este nou títol es carrega en una targeta sense contacte personalitzada, amb un disseny específic per a cada explotació, que es pot sol·licitar en els Espais i Punts del Client en Metrovalencia.
 
Esta targeta intel·ligent té altres avantatges afegits, ja que no obliga a realitzar un consum mínim mensual, sinó que el seu titular disfruta del descompte des del primer euro de consum; al contrari, la targeta té un límit de consum màxim mensual, segons el nombre de zones recorregudes, a partir del moment del qual el titular viatja gratis la resta del mes. D’esta manera, pot desplaçar-se tot l’any i disfrutar dels seus avantatges, sense haver de canviar de títol segons l’ús que faça del mateix.
 
El cost per viatge en una zona, que en la TuiN convencional és de 0,72 euros, resulta per a un titular de la TuiN Jove a 0,62 euros; el cost de dos zones es reduïx de 1,04 euros a 0,89 euros i així successivament amb la resta de zones, aplicant el 15% de descompte en el moment de la càrrega.
 

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...