Data
14 de May de 2019

Metrovalencia col·labora amb Mans Unides en la difusió de la campanya “La Dona del segle XXI. Ni independent, ni segura, ni amb veu”

L’estació de Mislata acull una exposició fins al pròxim 15 de juny que posteriorment es traslladarà a Bailén

Esta col·laboració forma part de les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza l’empresa a través de Línia 0 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb Mans Unides en la difusió de la campanya “La Dona del segle XXI”. En ella es destaca la situació de milions de dones que en l’actualitat no es poden considerar independents, ni segures, ni amb veu.

Com a part d’esta col·laboració que s’ha fet efectiva a través de Línia 0, s’ha instal·lat en el vestíbul de l’estació de Mislata de Metrovalencia fins al pròxim 15 de juny, una exposició amb 12 panells que reflecteixen la situació de la dona en l’actualitat. Els diferents continguts mostren com una de cada tres dones no són com les imaginem. 
 
“La dona del segle XXI” té com a finalitat reivindicar i conscienciar, per part de Mans Unides, la necessitat d’aconseguir la igualtat entre hòmens i dones perquè totes les persones, amb independència de la seua situació o lloc de residència, poden disposar dels mitjans necessaris per a viure amb dignitat. L’enllaç de la campanya és el següent:  https://www.manosunidas.org/campana/creiem.
 
Posteriorment, la mostra es traslladarà a l’estació de Bailén, del 15 de juny al 15 de juliol. També dins de les accions de difusió previstes de manera conjunta entre FGV i Mans Unides els trens de Metroavlencia mostren en el seu interior la imatge d’esta campanya.
 
A més, Mans Unides ha elaborat un vídeo com a part de la mateixa campanya https://youtu.be/JkccI8y7Z9I com a homenatge al treball de les dones com a motor de desenvolupament i promotores dels Drets Humans. 
 
Mans Unides és una ONGD dedicada a l’ajuda en els països empobrits. A més de reunir mitjans econòmics realitza una labor de sensibilització donant a conèixer i denunciant les desigualtats que patixen molts països, les seues causes i les seues possibles solucions. https://www.manosunidas.org/
 
Línea 0 és una iniciativa que part de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat. Dins d’este tipus de col·laboracions FGV cedeix de manera gratuïta espais en els seus trens i estacions per a donar a conèixer entre els seus viatgers este tipus d’iniciatives.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...