Data
25 de August de 2019

Metrovalencia completa la instal·lació de cobertes antivandàliques en les parades del tramvia de la L4

S’està substituint el vidre per metall, a més de reparar les marquesines, pintar les màquines expenedores i actualitzar la señalítica

L’actuació es du a terme en 11 instal·lacions, entre La Granja i Mes del Rosari

La Generalitat està instal·lant cobertes antivandàliques en les parades de tramvia de la Línia 4 de Metrovalencia, entre La Granja i Mes del Rosari, substituint les làmines de vidre de les cobertes de les parades per altres de material metàl·lic, més resistent als actes vandàlics a què estes instal·lacions situades en el ple nucli urbà estan exposades diàriament.

Amb l’actuació en 11 parades (La Granja, Sant Joan, Campus, Vicente Andrés Estellés, TVV, Fira València, Lloma Llarga-Terramelar, Santa Gemma Parca Científic, Tomás i Valent, La Coma i Mes del Rosari) s’haurà actuat sobre totes les parades de la Línia 4 (Doctor Lluch-Mas del Rosari), la de major longitud de la xarxa de Metrovalencia i que té un gran tram comú amb la Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) des de Primat Reig a Doctor Lluch.

Anteriorment a esta actuació, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) havia realitzat en anys passats intervencions de millora en la resta d’elements que componen les parades de la xarxa tramviària. 

D’esta manera, l’empresa pública ja va procedir a la substitució dels elements deteriorats, com a marcs, posteriors o suports de plans. Al mateix temps, es va netejar i va pintar els diversos elements d’estes marquesines, així com les màquines expenedores de títols de transport, tot això amb l’objectiu d’aconseguir millorar el seu aspecte i disposar de tots els elements informatius que amb el pas del temps s’han espatlat. També es va actualitzar la señalítica de les parades. 

Estes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza FGV amb la finalitat de garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.

D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions de distinta índole, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.

Notícies relacionades

17 - 02 - 2024

El 72,1% dels usuaris de Metrovalencia realitza els seus desplaçaments per motius de treball o estudis

Els moviments per raons laborals aglutinen el 41% i els acadèmics el 31,1% El 47,3% de passatgers i passatgeres residix...
12 - 02 - 2024

El pla d’expansió de la xarxa de Metrovalencia preveu prolongar la Línia 10, desenvolupar les futures Línies 11 i 12 i construir tres grans intercanviadors

La consellera Pradas, acompanyada per l'alcaldessa Catalá, ha presentat el projecte d'ampliació nord-sud el primer pas del qual són les...
03 - 02 - 2024

Els usuaris de Metrovalencia valoren amb un notable, 8,16 punts sobre 10, els servicis que presta FGV a la província

La valoració positiva és del 92,2%, en sumar el 23,4% que ho qualifiquen com a “Bé”, el 49,3% com “Bastant...