Data
04 de December de 2017

Metrovalencia continua en Machado amb les obres de millora de tallers iniciades en València Sud

S’adapten trapes i passarel·les, s’amplien les naus i s’adeqüen les proteccions col·lectives per valor de 627.139,55 euros, IVA inclòs
 
El Pla Estratègic d’estes instal·lacions fa necessari unes modificacions que duraran un any

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha iniciat les obres d’adequació i millora dels tallers de Machado de Metrovalencia (Línies 3, 5, 7 i 9) que ja es van iniciar a l’estiu en els de València Sud (Línies 1 i 2), Posteriorment, s’emprendran els mateixos treballs en els de Tarongers (Línies 4, 6 i 8). Durant un any, s’invertiran 627.139,55 euros, IVA inclòs, en les tres instal·lacions perquè puguen prestar un millor el seu servici.
 
L’actuació s’emmarca dins del Pla Estratègic dels tallers per a la millora de la productivitat d’estes instal·lacions del material mòbil del metrO i tramvia, la qual cosa obliga a una sèrie de modificacions en les instal·lacions. En concret, s’adaptaran les trapes, les passarel·les i les proteccions col·lectives, i s’ampliaran les dits trapes, naus i instal·lacions.
 
El mencionat piulen Estratègic proposa la reubicació de l’espai físic per a la realització de les revisions de cicle llarg i de cicle curt, reassignant a cada taller una sèrie d’operacions per a les quals és necessari adaptar les vies de manteniment i les seues instal·lacions a les operacions que albergaran i a la longitud dels trens de cinc cotxes, segons el “layout” dissenyat en el pla estratègic.
 
Els tallers de manteniment de material mòbil de València, a causa del seu any de construcció, no tenen ja la capacitat ni les dimensions adequades per a realitzar el manteniment dels trens d’una manera eficient, obligant el personal a realitzar tasques que aporten poc valor afegit i restant recursos necessaris.
 
Per això, es realitza l’adaptació dels tallers a la nova disposició de les vies per al manteniment de material mòbil l’execució de les obres d’adequació de les instal·lacions, entre les que es destaquen l’elaboració d’un document de treball previ en què es plasmen totes les  característiques de les obres; la prolongació de trapes per a albergar les revisions de trens de cinc cotxes; l’ampliació i/o modificació de passarel·les de treball; l’adequació i instal·lació de proteccions col·lectives per a treballs en altura; la modificació d’instal·lacions; el cobriment de la via de llevant de tallers. Machado; i les modificacions en ponts grua en tallers Machado.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...