Data
04 de November de 2018

Metrovalencia instal·la cobertes antivandàliques en les parades de tramvia de les Línies 4, 6 i 8

S’està substituint el vidre per metall, a més de reparar les marquesines, pintar les màquines expenedores i actualitzar la señalítica
 
L’actuació es durà a terme, en una primera fase, en 13 instal·lacions entre Politècnica i la Marina i en 11 entre Zaragozá i Florista

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) està instal·lant cobertes antivandàliques en les parades de tramvia de la Línia 4 (Mes del Rosari-Doctor Lluch), Línia 6 (Tossal del Rei-Marítim Serrería) i Línia 8 (Marítim Serrería-Marina Reial Joan Carles I) de la xarxa de Metrovalencia.
 
Els treballs s’han iniciat en el tram comprés entre Universitat Politècnica i Marina Reial Joan Carles I, amb 13 actuacions, als que seguiran altres 11 en el tram entre Vicente Zaragozá i Florista. Posteriorment, s’intervindrà en la resta de parades de la xarxa tramviària.
 
En concret, s’estan substituint les làmines de vidre de les cobertes de les parades per altres de material metàl·lic, més resistent als actes vandàlics a què estes instal·lacions situades en el ple nucli urbà estan exposades diàriament.
 
Anteriorment a esta actuació, s’havien realitzat, durant el present i el passat any, intervencions de millora en la resta d’elements que componen les parades del tramvia dels esmentats trams.
 
D’esta manera, ja s’ha procedit a la substitució dels elements deteriorats, com a marcs, posteriors o suports de plans. Al mateix temps, s’ha netejat i pintat els diversos elements d’estes marquesines, així com les màquines expenedores de títols de transport, tot això amb l’objectiu d’aconseguir que milloren el seu aspecte i disposen de tots els elements informatius que amb el pas del temps s’han espatlat. També s’ha actualitzat la señalítica de les parades. 
 
Estes actuacions formen part del pla de manteniment preventiu, correctiu i de reparació de xicotets desperfectes que realitza la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a través de l’empresa pública FGV amb la finalitat de garantir la conservació d’edificis, estacions i baixadors de metro i parades de tramvia de Metrovalencia.
 
D’esta manera, es reparen aquells desperfectes que excedixen del manteniment ordinari, com els causats per vandalisme, diversos despreniments, ruptures greus o rehabilitacions de distinta índole, alhora que s’executen xicotetes obres i reformes enfocades a assegurar l’habitabilitat de les instal·lacions o corregir certs aspectes funcionals o estructurals de les mateixes.
 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...