Data
31 de August de 2018

Metrovalencia reestablirà el 3 de setembre els horaris habituals de metro i tramvia

La recuperació de les freqüències ordinàries comporta l’augment d’unitats en circulació
 
La informació està disponible en www.metrovalencia.es, en el telèfon gratuït 900 46 10 46 i en @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv

Dilluns que ve 3 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reestablirà els horaris habituals de Metrovalencia, una vegada conclòs el període estival. Esta mesura afectarà tant les sis línies de metro com a les tres de tramvia existents en la xarxa de FGV en la província de València.
 
Els nous horaris que entren en vigor permeten augmentar el nombre de trens en circulació. Esta informació està exposada en les estacions de la xarxa de Metrovalencia a disposició dels clients. Les persones que ho desitgen poden consultar, així mateix, els horaris en la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.
 
Amb els horaris d’estiu, s’ha modificat la freqüència de pas dels servicis de dilluns a divendres, que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació de servicis d’estiu no ha afectat els dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.
 
Esta decisió ha permés adequar l’oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d’estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d’horaris, amb l’ajust dels servicis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...