Data
31 de May de 2016

TRAM d’Alacant oferirà des de demà descomptes del 20 i 50 per cent a les famílies monoparentals

Este col·lectiu se suma als avantatges de règim general i especial que ja disfruten les famílies nombroses
 
La reducció de preu es farà a través d’una Targeta d’Abonament Temporal personalitzada
 
Els títols de transport que es poden carregar no tindran descomptes en la  zona TAM

TRAM Metropolità d’Alacant oferirà a partir de matí, 1 de juny, descomptes del 20 i del 50 per cent en l’import de la càrrega/recarrega de tots aquells títols propis de FGV als membres de les famílies monoparentals per a poder desplaçar-se en l`àrea metropolitana i la Marina. Les dites reduccions, de règim general i de règim especial, respectivament, se sumen als avantatges que ja existixen i disfruten les famílies nombroses.
 
Els descomptes es faran efectius a través d’una targeta personalitzada que se sol·licita aportant el carnet individual de membre de Família Monoparental expedit per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, emés per la Generalitat Valenciana o bé, en el cas de les famílies nombroses, el carnet expedit per l’organisme competent en matèria de família de qualsevol altra comunitat autònoma i que complisca els requisits establits en la normativa reguladora de protecció a les famílies nombroses.
 
A este carnet s’acompanyarà el DNI, NIE (Número d’Identificació de l’Estranger), permís de conduir o passaport en vigor de la persona sol·licitant. En el cas de menors que no tinguen els dits documents, s’haurà d’aportar el llibre de família.
 
Les reduccions a aplicar es duran a terme en el TRAM Metropolità d’Alacant a través d’una Targeta d’Abonament Temporal personal que es pot sol·licitar en les estacions o en la Marina, acompanyat dels documents acreditatius corresponents a la família monoparental.
 
Els títols de transports que es poden carregar (senzill, anada i tornada, pensionista, anada i tornada pensionista, Bono 10, Bono 30, mensual Gent Major, anual Gent Major, mensual Mobilitat, anual Mobilitat, mensual col·lectius i grup, tots ells de família nombrosa o monoparental en els seus dos règims, general i especial) no tindran descomptes en la zona TAM.
 
La targeta només podrà ser utilitzada per la persona titular de la mateixa, sense possibilitat de validar-se per als seus possibles acompanyants, per la qual cosa és necessària una targeta per a cada membre de la família monoparental o nombrosa. Una vegada emesa la targeta personalitzada, la primera càrrega del títol es realitza en una taquilla. Les posteriors recarregues es podran efectuar en les màquines de venda automàtica, en les taquilles i en els equips portàtils dels agents.
 
Les targetes tindran una validesa d’un any des de la seua expedició o fins a la data de caducitat que s’indica en el document de la Conselleria competent en matèria de família, sempre que siga inferior a un any. Una vegada esgotat el dit termini, el client ha de reactivar la mateixa, aportat els documents necessaris.

Notícies relacionades

13 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Rafelbunyol per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
06 - 02 - 2024

El Consell autoritza un conveni d’FGV amb l’Ajuntament de Foios per a aplicar descomptes en Metrovalencia a majors i persones amb discapacitat

Les persones majors de 65 anys i les persones amb discapacitat igual o superior al 64% obtindran una reducció de...
05 - 02 - 2024

FGV envia cartes informatives als ajuntaments de la xarxa de Metrovalencia de la possibilitat de subscriure convenis per a activar polítiques socials en el transport

L'empresa pública ha posat en coneixement dels municipis els títols de transport més beneficiosos segons cada col·lectiu L'acord pot afectar...