Puja’t al moviment de l’estalvi amb el transport públic

La Generalitat Valenciana àmplia els principals avantatges que oferix per a afavorir l'ús dels servicis de transport públic autonòmic La reducció del 50% en el preu dels abonaments i títols multiviatge serà vàlida fins al 31 de juliol de 2024...
Continuar llegint
Data
19 de December de 2023

Puja’t al moviment de l’estalvi amb el transport públic

La Generalitat Valenciana àmplia els principals avantatges que oferix per a afavorir l’ús dels servicis de transport públic autonòmic

La reducció del 50% en el preu dels abonaments i títols multiviatge serà vàlida fins al 31 de juliol de 2024 i la gratuïtat per a joves menors de fins a 30 anys continua fins al 30 de juny de 2024.

L’objectiu és promoure hàbits de mobilitat per a tota la societat i recordar que el transport públic és un mitjà econòmic, segur, còmode i sostenible que facilita els desplaçaments urbans i interurbans.

Estes actuacions sobre la política tarifària dels transports públics de titularitat autonòmica s’apliquen tant als servicis de transport públic gestionats directament per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, entre els quals es troben les línies interurbanes i el sistema TRAM de Castelló, com als gestionats per Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) i per l’Autoritat  del Transport Metropolità de València (ATMV), ens per als quals ja s’han dictat les corresponents resolucions.

Abonament Temporal Jove Gratuït

Esta mesura complementa totes les iniciatives d’estalvi en el transport públic posades en marxa per la Generalitat Valenciana per a fomentar la mobilitat sostenible, alleujar les despeses dels i les ciutadanes i combatre els efectes de la inflació.

Tots els i les usuàries que vulguen viatjar gratis han de tindre este abonament temporal, independentment que compten amb una altra mena d’abonament personalitzat.

Una vegada aprovada esta ampliació, els i les joves que ja disposen del títol han de renovar-lo a València i Alacant en les màquines automàtiques de venda de títols de Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

Si encara no tens el teu Abonament Temporal Jove gratuït, entra en la teua zona personal de la web i demana la teua cita prèvia presencial prement en aquest enllaç.

Reducció del 50%

La Generalitat Valenciana ha ampliat la vigència del descompte del 50% per a abonaments i títols multiviatge propis de Metrovalencia i en els títols integrats SUMA (Metrovalencia, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalia), fins al 31 de juliol de 2024.

La reducció del 50% també s’aplica als títols de transport SUMA, que integren per primera vegada, en una sola targeta i amb el mateix preu, el transport públic de l’àrea metropolitana de València dels servicis de Metrovalencia, Metrobus, EMT i Renfe-Rodalia.