Data
30 de May de 2016

FGV i l’ajuntament de Benissa estudien millorar l’estat de l’estació del TRAM d’Alacant en este municipi

El director gerent de l’empresa pública i l’alcalde d’esta localitat han mantingut una reunió de treball

El govern local de Benissa ha plantejat  la possibilitat d’habilitar un pas ferroviari en el conegut com Cami dels Albes

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, han mantingut una reunió de treball per a analitzar distintes qüestions relacionades amb el servici i les instal·lacions del TRAM d’Alacant en esta localitat.
 
Ambdós parts han valorat millorar les condicions de l’estació del TRAM d’Alacant en el municipi, a través d’un acord de col·laboració que permetria millorar l’estat i posar en valor de l’edifici, ja que l’ajuntament ho destinaria per a ús públic en benefici  dels veïns, assumint així el manteniment del mateix.
 
La trobada també ha permés plantejar per part del govern local de Benissa la possibilitat d’habilitar un pas ferroviari en el conegut com Cami dels Albs, amb la finalitat d’afavorir l’accés des del municipi a la platja. Des de FGV s’ha exposat que s’ha de traslladar la petició a la Conselleria d’Obres Públiques perquè estudie esta proposta. 
 
També s’ha abordat la possibilitat de col·laborar de manera conjunta l’Ajuntament de Benissa i FGV per a potenciar l’ús de la Línia 9 en el municipi, tant des del punt de vista turístic com de mitjà de transport per a comunicar als veïns de la zona amb els extrems de la línia a Dénia i Benidorm i la resta de poblacions pels quals discorre la línia.

 

Notícies relacionades

26 - 04 - 2024

Una delegació de la Comissió Europea i el Ministeri d’Hisenda visiten la Línia 10 de Metrovalencia

La posada en servici de la línia en 2022 va comptar amb finançament de la Unió Europea a través del...
21 - 04 - 2024

Els Espais i el Centre d’Atenció al Client de Metrovalencia van atendre més de 285.000 visites en 2023

L'oficina de Xàtiva va acumular 118.074 consultes personalitzades l'any passat, el 40,7% del total Setembre, octubre i març van ser...
19 - 03 - 2024

Metrovalencia evita 1,1 milions de desplaçaments de vehicles privats en els principals cinc dies de Falles

El servici d'FGV del dia 15 a la matinada del 20 eludix l'emissió de 1.568 tones de CO₂ a l'atmosfera...