Data
11 de January de 2017

Més de 4.000 persones han visitat l’exposició de trens en miniatura de Metrovalencia

La mostra ha estat organitzada per la Federació d’Amics del Ferrocarril de la Comunitat Valenciana i l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril

En 30 mòduls s’ha muntat un recorregut de via doble en què han circulat sis trens

El mateix recinte ha acollit també durant les festes nadalenques els dibuixos del concurs infantil “El teu metre al Nadal”

La mostra de trens en miniatura que ha acollit la sala Lametro de l’estació de Colom de Metrovalencia va tancar les seues portes amb un balanç de més de 4.000 visites rebudes, des del passat 17 de desembre.
 
L’exposició, organitzada per la Federació d’Amics del Ferrocarril de la Comunitat Valenciana (FAF-CV) i el Grup de Mòduls de Trens en Miniatura de l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril (AVAF), ha permés  disfrutar d’una àmplia mostra de trens a escala H0 (la més popular en el modelisme ferroviari) sobre una composició de trenta mòduls.
 
Amb una extensió aproximada de 30 metres lineals, s’havia instal·lat un recorregut en via doble en què circulen sis trens, tres per sentit, i en el que estaven presents les recreacions de les estacions de Massalsafar i El Cabanyal.
 
Els mòduls ferroviaris són diorames que complint una determinada normativa es connecten físicament i elèctricament amb altres mòduls o peces semblants fins a formar la reproducció parcial a escala d’una línia ferroviària on circulen trens amb un horari establit.
 
La mostra que junt amb el suport de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha comptat amb el patrocini de Stadler es va obrir al públic el passat 17 de desembre i va tancar les seues portes ahir diumenge 8 de gener.
 
Al seu torn, les persones que s’han acostat a la sala Lametro també han pogut contemplar durant estes dates dels més de tres-cents dibuixos presentats al concurs “El teu metre al Nadal” dels xiquets i xiquetes que han participat en esta iniciativa de Metrovalencia.
 

Notícies relacionades

23 - 04 - 2024

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’

Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...