Data
17 de May de 2016

Metrovalencia acull l’obra de Katia Guiliani dins del Festival 10 Sentits

L’artista italiana ha instal·lat en les estacions d’Alameda, Bailén i Aragó missatges  que inviten els ciutadans a la reflexió
 
El públic pot realitzar comentaris i/o adjuntar imatges en les xarxes socials

Distintes estacions de la xarxa de Metrovalencia, com a Alameda, Aragó o Bailén, alberguen des de hui i fins al 19 de juny l’obra de Katia Giuliani dins del Festival 10 Sentits que s’està desenrotllant en la capital i en el que enormes cartells amb paraules inviten a la reflexió als usuaris.
 
El projecte “Ca you hear me?” del dit festival es concreta en una instal·lació urbana-performance col·lectiva on s’anima a tots els ciutadans a participar a través d’enormes cartells.
 
Un total de 12 pòsters ocupen distints espais amb paraules que inviten a reflexionar a qui les llig. “Belleza”, “Tiempo”, “Posesión”, “Juventud”, “Identidad”, “Futuro”, “Control”, “Exhibición”, “Tedio”, “Vacío”, “Procreación” y “Soledad” són els conceptes sobre els quals l’artista italiana pretén despertar impressions. El públic que vullga participar pot realitzar comentaris o adjuntar imatges en xarxes socials amb l’hashtag #cyhmvalencia.
 
Katia Giuliani, artista visual i performer, viu i treballa a Florència. Els mitjans de comunicació i les relacions socials que estos impliquen són el punt de partida de la seua busca artística. A través dels seus projectes reflexiona sobre els paradigmes i els models de conducta de la societat contemporània.
 
Al llarg de la seua trajectòria ha fet ús dels espais com a generadors de trobades o com a llocs dedicats a la vivència d’experiències. Per mitjà de la seua pràctica artística sempre busca el diàleg amb l’espectador convertint-ho en el principal protagonista.
 
Una provocació, quasi un acte d’alliberament que s’esprem a través del text escrit, com un megàfon mut que incita a una confrontació sobre inquietuds i obsessions dels temps actuals. En definitiva, arguments íntims i complexos, comprimits en una única paraula, impresa amb lletres enormes sobre grans cartells que han sigut col·locats directament per mà de l’artista.

Notícies relacionades

23 - 04 - 2024

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’

Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres...
01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...