Data
17 de May de 2016

Metrovalencia acull l’obra de Katia Guiliani dins del Festival 10 Sentits

L’artista italiana ha instal·lat en les estacions d’Alameda, Bailén i Aragó missatges  que inviten els ciutadans a la reflexió
 
El públic pot realitzar comentaris i/o adjuntar imatges en les xarxes socials

Distintes estacions de la xarxa de Metrovalencia, com a Alameda, Aragó o Bailén, alberguen des de hui i fins al 19 de juny l’obra de Katia Giuliani dins del Festival 10 Sentits que s’està desenrotllant en la capital i en el que enormes cartells amb paraules inviten a la reflexió als usuaris.
 
El projecte “Ca you hear me?” del dit festival es concreta en una instal·lació urbana-performance col·lectiva on s’anima a tots els ciutadans a participar a través d’enormes cartells.
 
Un total de 12 pòsters ocupen distints espais amb paraules que inviten a reflexionar a qui les llig. “Belleza”, “Tiempo”, “Posesión”, “Juventud”, “Identidad”, “Futuro”, “Control”, “Exhibición”, “Tedio”, “Vacío”, “Procreación” y “Soledad” són els conceptes sobre els quals l’artista italiana pretén despertar impressions. El públic que vullga participar pot realitzar comentaris o adjuntar imatges en xarxes socials amb l’hashtag #cyhmvalencia.
 
Katia Giuliani, artista visual i performer, viu i treballa a Florència. Els mitjans de comunicació i les relacions socials que estos impliquen són el punt de partida de la seua busca artística. A través dels seus projectes reflexiona sobre els paradigmes i els models de conducta de la societat contemporània.
 
Al llarg de la seua trajectòria ha fet ús dels espais com a generadors de trobades o com a llocs dedicats a la vivència d’experiències. Per mitjà de la seua pràctica artística sempre busca el diàleg amb l’espectador convertint-ho en el principal protagonista.
 
Una provocació, quasi un acte d’alliberament que s’esprem a través del text escrit, com un megàfon mut que incita a una confrontació sobre inquietuds i obsessions dels temps actuals. En definitiva, arguments íntims i complexos, comprimits en una única paraula, impresa amb lletres enormes sobre grans cartells que han sigut col·locats directament per mà de l’artista.

Notícies relacionades

01 - 01 - 2024

Metrovalencia àmplia el servici amb motiu del partit de Lliga entre València CF i Vila-real CF

El dispositiu previst incorpora circulacions addicionals després de la finalització de la trobada que comença a les 21.30 hores a...
29 - 12 - 2023

FGV amplia el servici nocturn de Metrovalencia durant Nit de Cap d’Any fins al matí de l’1 de gener

Les circulacions addicionals permeten mantindre el pas de trens i tramvies des de la nit del 31 de desembre fins...
06 - 12 - 2023

La Casa de la Cultura de Rafelbunyol acull l’exposició “Les dones d’FGV. 35 anys camí de la igualtat”

La mostra romandrà oberta al públic fins al pròxim 17 de desembre i forma part dels actes programats amb motiu...